Мишел Обама каза, че разкритото от Меган Маркъл относно опасенията

...
Мишел Обама каза, че разкритото от Меган Маркъл относно опасенията
Коментари Харесай

И Мишел Обама коментира Меган Маркъл

Мишел Обама сподели, че разкритото от Меган Маркъл по отношение на опасенията на човек от английското кралско семейство за опцията кожата на сина ѝ да е тъмна, е сърцераздирателно, оповестява Ройтерс.

Бившата първа дама на Съединени американски щати се надява претърпяното от Меган да е урок за целия свят.

Меган и брачният партньор ѝ принц Хари упрекнаха в расизъм човек от кралското семейство, без да прецизират кой е, както и хората от двореца, че са пренебрегнали молбите ѝ за помощ, когато е мислела за самоубийство.

Интервюто на Опра Уинфри с Меган и Хари провокира най-лошата рецесия за английското кралско семейство след гибелта на принцеса Даяна през 1997 година

На въпроса какво мисли за разкритото от Меган за отношението към цвета на кожата на сина ѝ, Мишел Обама сподели пред Ен Би Си нюз: " Мисля, че беше сърцераздирателно да чуем, че тя се е чувствала по този начин в личното си семейство - личното ѝ семейство е мислело за нея като за друга. Както съм казвала и преди, расата не е ново разбиране в този свят за цветнокожите, по тази причина не беше изцяло изненадващо да чуем за възприятията ѝ, те да бъдат изречени с думи ".

" Това, за което се надявам, и това, за което мисля, е че преди всичко това е семейство. Моля се да има амнистия и възобновяване за тях, тъй че те да употребяват това като нещо, от което да се поучим. " Кралица Елизабет сподели предходната седмица, че кралските особи са натъжени от на внука ѝ Хари и брачната половинка му и даде обещание разкритията за расистката забележка да бъдат прегледани в фамилен кръг.

По-големият брат на Хари - принц Уилям отхвърли да им расизъм в английското кралско семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР