Мисълта на човек е най-прекият път, който демоничните сили избират,

...
Мисълта на човек е най-прекият път, който демоничните сили избират,
Коментари Харесай

Как ни обсебват злите сили

Мисълта на човек е най-прекият път, който демоничните сили избират, с цел да управляват държанието на дадена персона.

По принцип човек бива превзет от най-силната мисъл в неговото схващане или отвън него – по-слабите отстъпват.

Когато индивидът има към свята аура огромно количество отрицателна сила, той може да се трансформира в жертва на мислите от околното пространство.

 Вяра

Според медиумите, когато човек натрупа в себе си отрицателна сила, аурата му се преобразува в мрачно леке и личността изгубва надзор над дейностите си.

Човек може да бъде захласнат от зли сили, единствено в случай че е надъхан отрицателно. Този негатив може да идва от страха, злобата или завистта, които изпитва.

В Библията се загатва, че Христос е гонел демонични сили от телата на почтени жертви. Още в антични времена се разказвали истории за оживели пострадали от отнемане на зли сили.

Характерно за захласнатите е, че при прикосновение със светини и при слушане на на литургии демоните в тях оказват гневна опозиция.

 Обсебване

Една от най-известните истории за хипотетично отнемане е казусът на Анелизе Михел. От 16-годишна възраст Анелизе е имала психологични проблеми и постоянно е посещавала психиатрични клиники.

През 1973 година тя отхвърля религиозните знаци, почнала е да чува гласове и да пие личната си урина.

Нейните родители спрели лекуването ѝ от психологично разстройство и повикали двама свещеници, които скрито почнали да я лекуват с ексорсизъм. След към 1 година Анелизе умряла от недоразвитост.

Друг прочут случай е станал при започване на XX в. в Южна Африка. Историята споделя, че през 1906 година студентката Клара Джермана Селе е сключила договорка с Дявола.

Изведнъж момичето е отблъснала всички религиозни знаци, почнала да приказва на няколко езика, които в никакъв случай не е учила, и станала ясновидка.

Свещениците, които правили ритуалите по екзорсизъм, описват, че Клара е издавала скотски звуци и левитирала над Земята.

След като е била подложена на 2 поредни ритуала, злите демони били прогонени от тялото на момичето.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР