Мис България 2012 г. Габриела Василева преживя наскоро нещо, за

...
Мис България 2012 г. Габриела Василева преживя наскоро нещо, за
Коментари Харесай

Бивша мис България проплака в нета: Никой не ми помогна, гнили сте!

Мис България 2012 година Габриела Василева претърпя неотдавна нещо, за което надали скоро желае да си спомня. Красавицата не спести разочарованието си от скорошна преживелица на пътя, в която се е оказала основен воин. Оказва се, че хубавицата е аварирала на основен бул. в столицата, само че защото не могла да реалокира или да поправи колата си, получила много неприятна реакция от останалите водачи в близост.
„ Докато чаках да пристигна мъжът ми, всеки, ВСЕКИ „ човек “ от АВТОМОБИЛ МИ СВИРЕШЕ! Дори рейсовете!!!! Крясъци, ръкомахания, междинни пръсти, псувни, клаксони от преди моята кола, до мен, и чак откакто ме подминат.
Един човек НЕ СПРЯ да ми помогне, или да попита имам ли потребност от помощ, като бе очевидно, че имам. Един “, написа тя във фейсбук профила си.
„ Не се сърдете на страната, на ръководещите и така нататък Гнила е единицата! От горе всичко се вижда. И на всекиму съгласно добротата и сърцето “, прибавя хубавицата, която акцентира, че желае повече да схванат за случилото се и да оказват помощ, или най-малко да не пречат в сходни обстановки, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР