Министерството на земеделието обявява конкурс за студент, който да стане

...
Министерството на земеделието обявява конкурс за студент, който да стане
Коментари Харесай

Земеделският министър Явор Гечев дава шанс на младите, търси студент за съветник

Министерството на земеделието афишира конкурс за студент, който да стане консултант в политическия кабинет. Той ще бъде пълновръстен член на екипа на министър Явор Гечев и ще взе участие в решаването на настоящите въпроси в бранш „ Земеделие “.

 

В състезанието могат да аплайват студенти, учащи се в земеделски или лесовъдни посоки в университетите в страната. С определените претенденти ще се организира в допълнение събеседване, с цел да бъдат оценени лидерските им качества, уменията им за водене на договаряния и работа в екип.
 
Желаещите да вземат участие би трябвало да изготвят къса концепция/предложение за справяне с един от двата проблема в бранша: рецесията с дървата за огрев или отбраната на българските зърнопроизводители в подтекста на засиления импорт на зърно от Украйна. Предложенията би трябвало да бъдат ясно обосновани, реалистични и да се посочат положителни практики. Въвеждането на нововъведения, на действия за запазване на околната среда, разкриването на работни места и включването на младежи и хора от уязвими групи ще носят спомагателни точки на участниците.

 

Важно е студентите да попълнят заявление, което да съдържа: имена и данни на претендента, малко показване и претекстове за присъединяване в състезанието, както и изложение на концепцията за решение на един от избраните проблеми. Кандидатите ще могат да подават своите документи за присъединяване до 9 септември 2022 година, в това число, на e-mail: 

 

Всички условия за присъединяване в състезанието, включително пример на заявката за присъединяване, тематиките и критериите за оценка, са оповестени на страницата на МЗм: 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР