Министерството на здравеопазването започва нова информационна кампания, която има за

...
Министерството на здравеопазването започва нова информационна кампания, която има за
Коментари Харесай

Докъде стигнахме! Подаряват ни смарт часовници, ако се ваксинираме!

 Министерството на здравеопазването стартира нова осведомителна акция, която има за цел да насърчи имунизацията против COVID-19 в страната. Тя включва изпращането на малко текстово известие (SMS) до частните клиенти на трите телекомуникационни оператори в страната – " А1 ", " Виваком " и " Теленор ", които оказват техническо подпомагане на осведомителната акция.

Кампанията ще продължи един месец – до 31 октомври 2021 година. Съобщението, което предизвиква потребителите да се имунизират против COVID-19, ще бъде изпратено на мобилните клиенти на трите телекома, без значение какъв е техният имунизационен статус все още на изпращането му. То ще гласи: " Ваксините против COVID-19 избавят живот! Имунизирай се до 31.10.2021 година и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече тук: https://coronavirus.bg/. Кампания на Министерството на здравеопазването. “

Като част от акцията Министерството на здравеопазването провежда и поощрителна игра с предметни награди за имунизирани лица. С нея ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника. Печелившите ще се дефинират на инцидентен принцип посредством чоп, извършен от Министерство на здравеопазването. Правила на играта, формата за регистрация и спомагателна информация са налични на интернет страницата на акцията www.coronavirus.bg.

Поощрителната игра за имунизирани ще се организира в интервала от 30.09.2021 година до 31.10.2021 година В нея могат да вземат участие лица над 12 година, които са се ваксинирали против COVID-19 в интервала от 30.09.2021 година до 31.10.2021 година, без значение дали имунизационният цикъл е приключен. Всеки искащ да взе участие в играта жител, отговарящ на изискванията, може да се записва на уеб страницата coronavirus.bg, следвайки напътствията. Всеки български жител или непрекъснато пребиваващ в страната задграничен жител, който се имунизира на територията на България в интервала на играта (от 30.09.2021 година до 31.10.2021 г.) с една от четирите позволени за потребление в страната ваксини против COVID-19 (първа, втора или бустерна доза), може да взе участие в играта и да завоюва един от 102 смарт часовника. В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра би трябвало да имат поради, че данните за осъществена имунизация от време на време се вписват в системата в края на работния ден и заради тази причина системата може да регистрира несполучлива регистрация. Затова се предлага да опитат да опитат да създадат своята регистрация на по-късен стадий.

Софтуерът за тегленето на печелившите и за онлайн регистрацията за присъединяване в играта са създадени от " Информационно обслужване “ АД. Фирмата към този момент има опит в провеждането на обществени акции с награди за участниците, като томболата с касови бележки на Национална агенция за приходите. " Информационно обслужване “ АД и има ангажимент да обезпечи сигурността на персоналните данни на участниците, както и прецизното съблюдаване на разпоредбите и правилното изтегляне. Печелившите участници в играта ще се дефинират на инцидентен принцип посредством обществен чоп, който ще се организира всеки петък от акцията.

В случай че по време на играта или след нейния край бъде открито, че някои от спечелилите участници не дават отговор на изискванията на разпоредбите, техните награди ще бъдат включени в идващите жребии за разпределение всред всички неспечелили участници в играта. Жребият ще се прави на инцидентен принцип, чрез особено създаден за потребностите на играта програмен продукт, който в действително време ще извежда изтеглените печеливши участници. Всеки участник може да се записва единствено един път в интервала на акцията. С това ще взе участие във всички тегления.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР