Министерството на външните работи (МВнР) призова българските граждани да се

...
Министерството на външните работи (МВнР) призова българските граждани да се
Коментари Харесай

Външно министерство ни съветва да не пътуваме в Русия

Министерството на външните работи (МВнР) прикани българските жители да се въздържат да пътуват до Руската федерация поради усложняващата се конюнктура там, а на намиращите се на територията на Русия – да обмислят опцията незабавно да я изоставен страната, като за задачата употребяват налични все още транспортни средства.

Министерството насочи рекомендация към оставащите на територията на Русия български жители да демонстрират нараснала зоркост, да заобикалят места със скупчване на голям брой хора, като в същото време регистрират събитията и развиването на обстановката с цялото належащо внимание.

Препоръчва се на българските жители да се въздържат от посещаване на Руската Федерация. В случай на неотложна нужда, следва да се заобикалят, заради нараснала заплаха, районите, граничещи с Украйна, споделят още от Министерство на външните работи.

При потребност от подпомагане българските жители могат да се обръщат към посолството на Република България в Москва, Руска Федерация на следния телефонен номер: + 7 495 234 02 26. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: [email protected]; и към Генералното консулство на Република България в Санкт Петербург на следните телефонни номера: +7 812 401 01 52 и дежурен телефон в извънработно време: +7-921-633-6116. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: [email protected].
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР