Министерството на туризма заедно с 23 представители на туристическия сектор

...
Министерството на туризма заедно с 23 представители на туристическия сектор
Коментари Харесай

България участва на международното туристическо изложение World Travel Market в Лондон

Министерството на туризма дружно с 23 представители на туристическия бранш взе участие на интернационалното туристическо ревю World Travel Market (WTM) в Лондон, Англия, в интервала 06-08 ноември 2023 година В най-голямото международно ревю за експерти в туристическата промишленост взе участие и министърът на туризма Зарица Динкова.

Културно-историческото завещание на страната ни - Средновековният шедьовър Боянска черква, Хераклея Синтика, Царевград на Асеневци, Самоводската чаршия на Търново, Виното на България, Магията на пещера Магурата Античната Вила Армира и други, ще бъде презентирано посредством VR съоръжение и богато VR наличие на български и британски език.

Гостите на българския щанд ще се срещнат с опциите за винено-кулинарен туризъм в Североизточна България, Тракийската равнина и Розовата котловина, Южен Сакар, Долината на Струма, Западна и Централна Дунавска низина. Всеки от регионите ще бъде промотиран с качествено, типично за тероара вино, както и посредством картите им, онагледяващи винените направления и обвързваните туристически атракции.

Тази година България е показана с щанд на повърхност от над 304 кв. м. в зала Европа. На българския народен щанд вземат участие следните представители от туристическия бранш сред които и Община Варна.

WTM е най-голямата борса за експерти в туристическата промишленост и второто по величина в света туристическо ревю след ITB - Берлин. През 2023 година WTM Лондон се организира за 43-и път. За четири десетилетия ревюто трансформира визията и местоположението си, като от 2002 година международният бизнес се събира в ExCeL център.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР