Министерството на отбраната на Руската федерация публикува кадри от унищожаването

...
Министерството на отбраната на Руската федерация публикува кадри от унищожаването
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната показа унищожаването на артилерийско оръдие на ВС на Украйна с помощта на дрон

Министерството на защитата на Руската федерация разгласява фрагменти от унищожаването на артилерийско оръдие и влекач на украинската войска.

На видео се вижда по какъв начин ракети, изстреляни от дрон, удрят съоръжение на въоръжените сили на Украйна: тежък камион, теглещ 152-милиметрова гаубица.

По-рано формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация Игор Конашенков съобщи, че въоръжените сили на Руската федерация с високоточни ракети от въздуха са атакували натрупването на украинска военна техника в Житомирска област.

Преди това Министерството на защитата на Руската федерация сподели видео с придвижването на военна техника по понтонния мост, който е издигнат от военни инженери на Западния боен окръг (ЗВО) през река Северски Донец. Това оповестиха от пресслужбата на военното ведомство.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи, че е решил да организира военна специфична интервенция за отбрана на Донбас в отговор на молба за помощ от ръководителите на ЛНР и ДНР.

Украйна скъса дипломатическите връзки с Русия. Президентът на Украйна Владимир Зеленски внесе във Върховната Рада законопроект за обща готовност.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР