Министерството на отбраната на Русия публикува кадри от бойната работа

...
Министерството на отбраната на Русия публикува кадри от бойната работа
Коментари Харесай

Хеликоптер Ка-52 унищожи украинска военна техника

Министерството на защитата на Русия разгласява фрагменти от бойната работа на екипажите на ударни хеликоптери Ка-52 " Алигатор ", които са унищожили танк, бронетранспортьор и оръжие на позициите на украинските въоръжени сили.

Екипажите на хеликоптер унищожиха танк, бронетранспортьор и оръжие на позициите на въоръжените сили на Украйна с управляеми ракети. Въздушните удари са осъществени с управляеми и неуправляеми ракети “, се споделя в коментар на организацията.

На фрагментите, оповестени от Министерството на защитата на Руската федерация, се вижда по какъв начин хеликоптери Ка-52 нанасят удари по наземни цели с управляеми и неуправляеми ракети. Резултатът от тяхното проваляне е регистриран посредством справедлив надзор.

От министерството означиха, че в хода на специфична военна интервенция армейската авиация извършва дилемите по ескортиране на колони, заличаване на бронирана техника, доставка на войски, военни товари, авиационна поддръжка на подразделения, изпълняващи задания в границите на специфична интервенция.

Ка-52 " Алигатор " е военен разследващ и атакуващ хеликоптер. Предназначен е за заличаване на танкове, бронирана и небронирана военна техника, жива мощ, хеликоптери и други самолети на съперника на фронтовата линия и в тактическа дълбочина, при всевъзможни метеорологични условия и когато и да е на деня. Ка-52 може да обезпечи разузнаване на задачата, систематизиране на задачата и инструментално целеуказване. Оборудван е с устройства за понижаване на видимостта, електронна система за отбрана и дейни противопоставяния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР