Министерството на образованието и науката ще търси решения, така че

...
Министерството на образованието и науката ще търси решения, така че
Коментари Харесай

Търсят решения за училищата, които не могат да си платят отоплението през зимата

Министерството на образованието и науката ще търси решения, тъй че да не се постанова спиране на образователния развой поради ниски температури, поради терзанията на учебни шефове за разноските за отопление тази зима.

Това съобщи просветният министър проф. доктор Сашо Пенов. Той добави, че при проблем с високите сметки ще се вършат планове в границите на закона и след съответен разбор на потребностите на всяко едно учебно заведение ще се търси съответно решение по какъв начин да се обезпечи присъствено образование.

Затрудненията на някои шефове на учебни заведения с електронната система на Министерството на образованието и науката няма по какъв начин да попречи на началото образователния развой, увери просветният министър Сашо Пенов. Той изясни, че проблемите в системата идват от това, че в един и същи миг от доста консуматори са вкарват прекалено огромно количество данни. В същото време има шефове, които са се организирали да свършат тази работа още през лятото и в този момент нямат сходни компликации, добави Пенов. Той увери, че даже да има закъснение с няколко дни на въвеждането на данните, това няма да сътвори проблем.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР