Министерският съвет възложи на Агенцията за публичните предприятия и контрол

...
Министерският съвет възложи на Агенцията за публичните предприятия и контрол
Коментари Харесай

Правителството се разпореди с имоти

Министерският съвет разпореди на Агенцията за обществените предприятия и надзор да извърши приватизация посредством електронен търг на терен - частна държавна благосъстоятелност, с повърхност 22 864 кв. м, намиращ се в Промишлена зона „ Север “ в гр. Бургас, оповестиха от пресслубжата на държавното управление.

Приватизацията е по предложение на регионалния шеф на Бургас, в чието ръководство е парцелът. Теренът не се употребява по предопределение заради местоположението и попадането му в устройствена зона е преобладаващи индустриални действия.

Петър Курумбашев ще бъде новият почетен консул на Малайзия в България

На община Айтос се дава правото на благосъстоятелност върху парцелите, употребени от Професионална гимназия по селско стопанство „ Златна равнища “ - гр. Айтос, за просветителни действия. До влизане в действие на Закона за предучилищното и учебното обучение гимназията е била държавна, финансирана от Министерството на земеделието, храните и горите. Към момента статутът на образователното заведение е изменен и то към този момент е общинско.

По предложение на Междуведомствения съвет за ръководство на отнетото имущество, със свое решение, държавното управление разпореди на Националната организация за приходите да реализира съответните правни и в действителност дейности и да продаде по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс имущество, отнето в интерес на страната, с влезнали в действие правосъдни решения, по два случая.

ОПОС ще подписва контракти с бенефициенти в размер до 20% над бюджета на програмата
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР