Предизборният щаб на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
Предизборният щаб на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

Кампанията на Джо Байдън събрала 51 милиона долара през април

Предизборният щаб на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в заяви, че акцията му е събрала над 51 млн. $ от дарения през април, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Сумата е съвсем на половина от събраните 90 млн. $ през март и е по-малка от даренията за акцията на противника му Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Щабът на някогашния президент от Републиканската партия, който ще се изправи против демократа Байдън в напрегната и яростна борба на изборите през ноември, по-рано заяви, че са събрани над 76 млн. $ за акцията през април.

Предизборният щаб на сегашния държавен глава от своя страна сподели, че събраната досега сума от 192 млн. $ е рекордна за претендент на демократите на този стадий от изборния цикъл.

„ Сумата за април отразява мощния и пореден възторг на елементарните хора за преизбирането на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и (вицепрезидента) Камала Харис, и ни дава нужните средства за вложение в отваряне на офиси, наемане на уредници и обезпечаване на връзката в нашите най-важни щати “, сподели ръководителката на акцията на Байдън – Джули Чавес Родригес.

През март акцията беше подсилена от речта на Байдън за положението на Съюза и от набиране на средства в осем значими щата, изясни източник, осведомен със обстановката.

Кампанията за преизбиране на Байдън до момента постоянно е надминавала тази на Тръмп по набиране на средства.

Сумата от над 90 млн. $, събрана през март за Байдън може да се съпостави с 65,6 млн. $, събрани през същия месец от Тръмп и Националния комитет на Републиканската партия.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР