Министерският съвет пусна стенограмата от заседанието си от вторник, от

...
Министерският съвет пусна стенограмата от заседанието си от вторник, от
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: кабинетът на Главчев гласува решение за минути, отменя го след часове

Министерският съвет пусна стенограмата от съвещанието си от вторник, от която излиза наяве, че решението за противоречивата болница " Мама и аз " е признато стремително, без въпроси, мнения и без никакъв интерес от страна на служебния министър председател Димитър Главчев. Доста бързо - в границите на няколко часа то беше и анулирано.

Девет години по-късно Върховният административният съд се произнесе, че  " Топлофикация " няма право да гори боклуци на площадката на ТЕЦ-София.

Сериозен скок на цената на годишния механически обзор. Каква е повода?

Президентът на БФС Георги Иванов се оплака от цялостна неизясненост в ръководството на... БФС.

Барикади по улиците, сълзотворен газ, арести. Многохилядни митинги раздрусаха Грузия болести така наречен съветски закон.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР