Министерският съвет отпуска еднократна помощ за отопление в размер на

...
Министерският съвет отпуска еднократна помощ за отопление в размер на
Коментари Харесай

Правителството отпуска еднократна помощ за отопление за още 50 000 домакинства

Министерският съвет отпуска еднократна помощ за отопление в размер на 300 лева за още 50 000 семейства. Право на тази помощ имат фамилиите с деца с трайни увреждания, фамилиите с деца без право на наследствена пенсия от умрял родител, деца сираци, хора с увреждания, потърпевши от пожари, наводнения и други естествени бедствия през 2022 година, както и ветерани от войните, военноинвалиди и военнопострадали. Това разгласи преди постоянното съвещание на Министерския съвет служебният министър председател Гълъб Донев.

Служебният министър председател напомни на министрите клетвата, която са дали преди четири месеца, да съблюдават Конституцията и законите на страната и във всичките си дейности да се управляват от ползите на народа. " Тогава желаех от вас работа на 100 % и умни решения с мисъл за всеки български жител. Четири месеца по-късно нищо не се е трансформирало в моите упования. Не губете връзката си с хората и търсете решенията, които действително усъвършенстват живота на българските жители, макар комплицираната политическа конюнктура ", заяви служебният министър председател Гълъб Донев.

Той акцентира, че служебното държавно управление е краткотрайна власт. По думите му несъмнено събитие, което не е записано в главния закон е, че властта е краткотрайна и даже най-дълго управлявалият има власт до време. " Последствията от глупавите управнически решения обаче са трайни и мъчно заличими ", съобщи Гълъб Донев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР