Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков напуска със скандал Комисията

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков напуска със скандал Комисията
Коментари Харесай

На Рашков не му издържаха нервите и напусна комисията

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков напуща със скандал Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред поради скандал с парламентарната група на ГЕРБ. Причината - измененията, които Рашков желае в Наказателно-процесуалния кодекс и заяждането от страна на депутатите на ГЕРБ за по този начин показаните промени.

От ГЕРБ се заядоха с вътрешния министър Бойко Рашков. Първо Радомир Чолаков съобщи, че с измененията, които желае да направи Рашков в Наказателно-процесуален кодекс, се поставя байпас на прокуратурата, като съобщи, че няма да насочва въпроси към " някогашния министър на вътрешните работи ". След това Десислава Атанасова съобщи, че ГЕРБ ще упорстват законодателните оферти да бъдат разисквани и на друго равнище , с други институции - споделили се много съществени въпроси. В момента да се разискват промени за процесуално-следствените дейности, да се приказва за проверяващи органи и необходимост за това по какъв начин да се търси метод, в това число и да се избегнат разпореждания, на Атанасова ѝ се вижда необичайно.
 Бойко Рашков: С прокуратурата работим на разнообразни планети
Бойко Рашков: С прокуратурата работим на разнообразни планети

С промени в Наказателно-процесуален кодекс Рашков икономисва едно деяние на прокуратурата

Бойко Рашков, като запита какво прави тук въобще и напусна пленарната зала. След като Рашков напусна залата, депутатите на ГЕРБ го изпратиха с овации.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР