Министърът на външните работи на Великобритания каза на израелския министър-председател

...
Министърът на външните работи на Великобритания каза на израелския министър-председател
Коментари Харесай

Камерън към Нетаняху: Наложително е конфликтът с палестинците да бъде решен с две държави

Министърът на външните работи на Англия сподели на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, че е неотложно спорът с палестинците да бъде решен на основата на взаимното битие на две страни, съобщи ДПА, като се базира на неговата канцелария.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1447
Агенцията отбелязва, че Камерън е отправил своя зов по отношение на позицията на Нетаняху, който отхвърля настояванията на западните си съдружници за основаване на палестинска страна.

На среща с израелския министър председател в Йерусалим през вчерашния ден английският външен министър още веднъж прикани за " незабавна филантропична пауза ". Камерън настоя Израел да отвори повече гранични пунктове с линията Газа, с цел да може жизненоважна филантропична помощ да доближи до популацията на палестинската територия. Той също по този начин прикани израелската войска да защищава при нападенията си палестински медици и лечебни заведения.

В същото време Камерън засвидетелства поддръжката на Обединеното кралство за Израел в опитите му да освободи оставащите в плен на радикалното палестинско придвижване " Хамас " заложници. Предполага се, че те са към 130.

След това английският външен министър се срещна в Рамала, на Западния бряг на река Йордан, с президента на Палестинската самостоятелна власт Махмуд Абас, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР