Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов обяви началото

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов обяви началото
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 13 януари


Министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов разгласи началото на четиригодишна стратегия, която цели качествено усъвършенстване на тежкото положение на пътната мрежа в страната. За тази година ще се ремонтират над 3100 км от пътната мрежа, а нужното финансиране от 2.8 милиарда лева ще пристигна от бюджета и приходите от тол таксите.

Присъственият образователен развой в учебните заведения и центровете за специфична просветителна поддръжка (ЦСОП) ще бъде прекъсван единствено в краен случай. Детските градини няма да бъдат затваряни въобще. Това планува Националният действен проект за справяне с пандемията от COVID-19, показан през днешния ден.

Сотир Цацаров подава оставка като ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

Властта показва новия Национален действен проект за справяне с COVID-19. Министър-председателят Кирил Петков откри събитието в Министерския съвет посредством видеоконферентна връзка. На конференцията участват министрите на опазването на здравето и на образованието Асена Сербезова и Николай Денков.

Партия " Да, България ", част от обединяването " Демократична България ", е изключила столичния общински консултант Методи Лалов. За това заяви самият той във Фейсбук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР