Министърът на отбраната на Южна Корея предупреди, че Северна Корея

...
Министърът на отбраната на Южна Корея предупреди, че Северна Корея
Коментари Харесай

Южна Корея с предупреждение към Северна Корея: Ще настъпи ад на унищожението

Министърът на защитата на Южна Корея предизвести, че Северна Корея ще бъде изправена пред " пъкъл на заличаването ", в случай че предприеме каквито и да било " безразсъдни " дейности, които " унищожават мира ", съобщи Агенция Франс Прес.

Миналия месец Пхенян изведе в орбита боен шпионски сателит и от този момент твърди, че получава изображения на съществени военни обекти на Съединени американски щати и Южна Корея.

Събитието наруши междукорейското военно съглашение, подписано за деескалация на напрежението на полуострова, като двете страни ускориха сигурността си в разделящата ги демилитаризирана зона.

Той избърса очите си с бяла кърпичка по време на тирада

" Ако Северна Корея направи нещо неразумно, което унищожава мира, всичко, което ще ги чака, е пъкъл на заличаването ", съобщи министърът на защитата Шин Уон Сик на среща с висши военни командири.

Напоследък той прави извънредно пламенни изявления и предходната седмица заплаши със смъртоносни ракетни удари по " сърцето и главата " на Пхенян при положение на война.

Междувременно Сеул, Токио и Вашингтон оповестиха, че са почнали " нови тристранни начинания " за противопоставяне на Пхенян, в това число интервенция за продан на данни в действително време за изстрелването на севернокорейски ракети.

Предполагаемо ликвидиране през февруари 2023 година се оказва гибел от апетит

Трите съдружници са отпред на международното неодобрение на Пхенян за нарушаването на няколко резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации с изстрелването на спътник през ноември.

Резолюциите не разрешават на Северна Корея да прави проби с балистични технологии, употребявани както в ракети, по този начин и в ракети за изстрелване в космоса. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР