Министърът на отбраната на Украйна Алексей Резников отговори на думите

...
Министърът на отбраната на Украйна Алексей Резников отговори на думите
Коментари Харесай

Военният министър на Украйна побесня! Ужасна закана

Министърът на защитата на Украйна Алексей Резников отговори на думите на съветския президент Владимир Путин. По-рано денем стопанинът на Кремъл прикани украиските военни да смъкват от власт своя държавен глава Володимир Зеленски и да договарят с Москва.

Ето думите на Резников, оповестени на уеб страницата на Върховната рада на Украйна:

" Скъпи украинци! Повече от 40 часа отбиване на съветските окупатори потвърдиха, че имаме най-мощната войска в Европа и смел народ. Това към този момент го знаехме.

Сега всички го видяха и започнаха да го осъзнават. Всяка минута от нашата героична битка нашите бранители трансформират отношението към Украйна в света. Това усилва поддръжката. Украинците в този момент се борят за бъдещето, което от дълго време са заслужили. Определено ще спечелим! Слава на Украйна! Слава на украинската войска!

Сега желая да се обърна към народа на Руската федерация. Особено на съпругите, майките, приятелките на съветски бойци и офицери. За няколко дни на намеса в Украйна ще загинат толкоз съветски военнослужещи, колкото в две чеченски войни. Хиляди. Хиляди. Владетелят на Русия стана палач. Убиец освен на украинци, само че и на руснаци.

Знаем, че в този момент в армията набират незабавно момчета от цяла Русия. Че се готвят да трансферират новобранци без минимални бойни умения. Че не им се споделя къде в действителност отиват. И какво ги чака.

Скрийте обичаните си хора, в случай че са ви скъпи. Не ги изпращайте на сигурна гибел! Те ще бъдат убивани от всеки прозорец във всеки украински град. Излезте по улиците. Настоявайте за преустановяване на войната и за евакуиране на съветската войска от Украйна. Не се опасявайте! Истината е на ваша страна.

Сега към момента можете да измененията всичко, с цел да не съжалявате по-късно. Когато бъде разкрита цялата информация за военните закононарушения на Кремъл, вашите близки ще ви бъдат доста признателни. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР