Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в

...
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в
Коментари Харесай

Образователният министър ще открие новата учебна година в Николаево

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще взе участие в откриването на новата образователна година на 15 септември от 9.30 часа в ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ в град Николаево, област Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на МОН. На 14 септември от 10 часа министър Вълчев ще участва на откриването на академичната образователна година в Тракийския университет в Стара Загора.

На 15 септември в 8.30 часа заместник-министър Таня Михайлова ще бъде на тържеството III ОУ " Петко Рачов Славейков " в Търговище, а в 10.30 часа – в Професионална гимназия по техника и лека индустрия в град Попово.

На 14 септември в 10.30 часа заместник-министър Карина Ангелиева ще открие образователната година в Аграрния университет в Пловдив, а на 15 септември в 9.00 часа ще бъде на откриването на образователната година в Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника в Бургас.

Заместник-министър Петър Николов ще открие академичната образователна година във Висшето транспортно учебно заведение на 14 септември в 9.30 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР