Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с
Коментари Харесай

Весела Лечева към щангистите: Имате огромен потенциал

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с европейския първенец и международен рекордьор Карлос Насар, с четвъртия Божидар Андреев, президента на федерацията Ариф Маджид и треньора Пламен Братойчев. Щангистите се прибраха през днешния ден от Ереван и споделиха усещанията си от шампионата на Стария континент.

„ Искам да Ви поздравя за големия триумф, който постигнахте, тъй като международният връх демонстрира, че имате голям капацитет. Остава една година до Олимпийските игри в Париж. Вие имате златен късмет да станете медалист и там, тъй че не би трябвало да се отклонявате от пътя, който сте поели “, 

обърна се към Карлос Насар Лечева.

 Снимка: ММС

Европейският първенец Карлос Насар показа, че в Ереван не е взел участие най-големият му съперник, само че на тренировките е правил още по-силни резултати, тъй че има вяра в силите си както за идното Световно състезание в Саудитска Арабия, по този начин и за Париж 2024. Насар описа, че е спечелил медала си с раздрани сухожилия на пръстите, само че в този момент му следва отмора и възобновяване.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР