Министърът на младежта и спорта Весела Лечева направи промени в

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева направи промени в
Коментари Харесай

Ангел Иванов поема тотото, а Йордан Йовчев- Национална спортна база“

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева направи промени в управителните органи на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “ и „ Национална спортна база “ ЕАД, оповестиха от ММС.

Лечева освобождава от служба изпълнителния шеф и членовете на Управителния съвет на Директива за птиците „ Българския състезателен тотализатор “ и назначава ново управление. Решението на принципала за промени в управителните органи е подадено в Агенцията по вписвания.

За изпълнителен шеф е назначен Ангел Иванов. Той е приключил УНСС, компетентност „ Финансов надзор “. Иванов е началник в областта на корпоративните финанси, бизнес администрацията и интернационалното банкиране. Разполага със сериозен опит във финансовия разбор, създаване на ефикасни управнически структури, надзор на разноските и ръководство на риска.

Таня Андреева е назначена за член на УС на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “. Тя има 20-годишен юридически стаж. Работила е като правист в държавния бранш, частния бранш и в адвокатски сдружения. Била е и отпред на правната дирекция в интернационална компания. Има над 10 години управнически опит, в това число и като основен секретар на Министерството на младежта и спорта.

Галина Чернева е назначена за член на УС на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “. Тя е правист, доктор по „ Право “, учител в СУ „ Климент Охридски “.

Радослав Щербаков е назначен за член на УС на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “. Той е финансист с богат опит, като от 1994 година до момента работи по съставянето на бюджети. Бил е основен счетоводител в Националния застрахователен институт, Министерството на здравеопазването и други Участва в стратегии и планове с интернационално европейско и национално финансиране.

За изпълнителен шеф на „ Национална спортна база “ ЕАД е определен Светослав Русинов, правист и икономист. Има 11 години стаж в структурите на НСБ като юрист и старши юрист. От 2017 година е юрист на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД. През септември 2020 година е назначен за основен юрист в „ Академика 2011 “ ЕАД.

Данаил Димов е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Национална спортна база “ ЕАД. Димов е правист и икономист с 30-годишен опит. 

Йордан Йовчев е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Национална спортна база “ ЕАД. 

Мартин Арсов е правист и магистър по „ Здравен мениджмънт “, доскорошен член на Съвета на шефовете. Той има над 10-годишен професионален опит в държавния и частния бранш.

„ С някои дейности от подписване на противоречиви контракти, незадоволително обосновани дейности, както и продължаващо безучастие при други, управлението на НСБ изчерпа първичния ми заем на доверие “, заяви министърът на младежта и спорта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР