Министърът на младежта и спорта Весела Лечева бе гост на

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева бе гост на
Коментари Харесай

Министър Лечева присъства на Европейската купа по джудо в София

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева бе посетител на Европейската купа по джудо, която се организира в столичната зала „ Асикс Арена “. 

Повече от 400 състезатели от над 40 страни взеха присъединяване в конкуренцията, която е и олимпийска подготовка.

„ За България е чест да бъде хазаин на Европейската купа по джудо. Поздравявам всички участници и медалисти за тяхното показване през вчерашния ден, а на тези, на които им предстоят битки за медалите през днешния ден – триумф. Благодаря на Европейския джудо съюз за доверието към родната федерация, която поставя огромни старания за развиването на този спорт у нас. Пожелавам триумф на всички по пътя към Олимпийските игри в Париж “, сподели министър Лечева.

Тя връчи почетен плакет на президента на Европейския джудо съюз Ласло Тот за оказаната поддръжка към българската федерация. Тот е в България по покана на президента на Българската федерация по джудо Румен Стоилов и неговия заместител Даме Стойков. 

Вчера българските състезатели завоюваха две оценки – злато за Ивелина Илиева (57 кг) и бронз за Габриела Димитрова (52 кг). По-късно през днешния ден ще станат ясни и медалистите от втория ден на конкуренцията.
  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР