Министърът на културата на Великобритания заяви, че създателите на хитовия

...
Министърът на културата на Великобритания заяви, че създателите на хитовия
Коментари Харесай

Великобритания недоволна: Короната е измислица

Министърът на културата на Англия съобщи, че основателите на хитовия сериал на Нетфликс " Короната ", отдаден на кралското семейство, би трябвало категорично да подчертаят, че шоуто е небивалица. " Опасявам се, че цяло потомство фенове, които не са претърпели тези събития, може да объркат фантастиката с обстоятелствата ", заяви Оливър Даудън. Той каза пред вестник " Daily Mail ", че има намерение да написа на Нетфликс официално писмо, с цел да изрази своите терзания. Засега продуцентската компания отхвърли коментар.

Четвъртият сезон от драмата, в която Оливия Колман е в ролята на Елизабет II, притегля рецензии от някои страни поради изобразяването на събития от живота на кралското семейство, по-специално разпадането на брака на принца и принцесата на Уелс. Граф Спенсър, брат на починалата Даяна, по-рано сподели пред Лорейн Кели от ITV, че се тормози, че някои фенове ще одобряват сюжета " като евангелие ". " Мисля, че би помогнало на " Короната ", в случай че при започване на всеки епизод има надпис: " Това не е правилно, само че се основава на някои действителни събития ", коментира той.

Създателят на сериала Питър Морган отбрани измислената история на събитията от действителния живот, описвайки сюжета като " непрекъсната комбинация " сред проучванията и драмата. Той дефинира шоуто като " акт на креативно въображение ". Актьорът Джош О’Конър, който играе принц Чарлз в сегашния сезон, сподели пред BBC Breakfast: " Това, което Питър прави толкоз ослепително, е, че взема историческите факти и по-късно рисува сред тях ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР