Министърът на културата коментира видето с негово участие и обяви

...
Министърът на културата коментира видето с негово участие и обяви
Коментари Харесай

Министърът на културата: Това видео не бе случайно заснето, няма да подам оставка

Министърът на културата разяснява видето с негово присъединяване и разгласи дали ще напусне кабинета.

Направих тест, с цел да се обърна към хортата и той проработи. Тестът е, че откогато съм министър на културата стопирах да употребявам персонални си профил във Facebook. Осъзнах че единствената ни алтернатива да спечелим тази борба е посредством откровен роман. Това сподели министърът на културата Атанас Атанасов в предаването " 120 минути " по bTV.

Не съм желал да обидя никого. Истинската вест от петък е че 30 млн. 400 хлд. лева бяха отворени за кандидатстванена Национелен фонд " Култура "  и това получи 12 споделяния. Надявам се хората да могат да се концентрират върху значимите неща. Важното в този момент е, че всички гледат към бранш " Култура ". 12 споделяния ми се виждат не доста съответна реакция за сходна вест, сподели още той.

Министър Атанасов означи, че са отпуснати 44 млн. лева за Националния кино център.

18 млн. лева са заделени, които могат да се изпозлват. Ако 44 млн. лева се разходват тази година можем да приказваме за още, посочи още той.

Атанасов означи, че се пробва да вкара цялостна бистрота и ясни критерии, които се оказва, че липсват във всеки сектор.

Навсякъде липсва тази бистрота и единствения късмет, който видях е да насочим прожекторите върху нас. Ако това е цената, която би трябвало да платя, подготвен съм да го направя, добави Атанасов. 

Министър Атанасов беше безапелационен, че няма да подаде оставка.

Фокусът трбява да бъде другаде, веселя се, че в този момент всички гледат към нас. Това видео не беше инцидентно, беше умишлено снимано, сподели още той.

Атанасов означи, че в идващото видео ще даде детайлности за Национален фонд просвета.

Министърът на културата означи, че по време на видеото не е употребявал алкохол и опиати. И заяви, че в никакъв случай не е употребявал. 

По думите му са отделени 1 млн. лева за български филми с детска тема.

Филми от едно време, които в този момент нямаме. Никой не разбра. Надявам се в този момент да схванат, сподели още Атанасов, написа Novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР