Министърът на икономиката Кирил Петков поиска оставките на Борда на

...
Министърът на икономиката Кирил Петков поиска оставките на Борда на
Коментари Харесай

Скандал! Петков поиска оставки в Сопот

Министърът на стопанската система Кирил Петков изиска оставките на Борда на шефовете на ВМЗ - Сопот. Това сподели Петков пред публицисти след среща с ръвководството на компанията и синдикатите. Не може, когато приниципалът, ръководството и представителите на работещите в тази компания са всички дружно - Бордът би трябвало да си подаде оставката, акцентира той, представен от Българска телеграфна агенция. 

Едновременно с това Петков прикани и шефът на Българската консолидационна компания да си подаде оставката, тъй като по думите му " не може да имаме проблеми с язовирите, във ВМЗ да има такива неприятни резултати в последния миг и да споделяме, че тази държавна комапния си прави работата.

Ако не си подадат оставките, моята концепция най-малко там, където имам пряк надзор - в БКК, да уволня изпълнителния шеф, в случай че той самичък не желае да си тръгне ", акцентира Петков.

Петков акцентира, че страната не е неприятен собственик и може да бъде доста добър собственик, в случай че обаче се гледа интереса и в случай че знае защо го прави. " И като сме сигурни, че няма течове, няма обири, корупция и хората, които стоят зад интереса на страната, съм сигурен, че предприятия като ВМЗ могат да бъдат доста сполучливи, даже и под собстевността на страната ", сподели още Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР