Министърът на икономиката и индустрията Корнелия Нинова и днес продължи

...
Министърът на икономиката и индустрията Корнелия Нинова и днес продължи
Коментари Харесай

Проверени са над 110 магазини и заведения в страната за продажба на райски газ

Министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова и през днешния ден продължи да следи работата на Комисията за отбрана на потребителите по отношение на подредените от нея масирани инспекции за продажба на божествен газ.
Акцията продължава втори ден, като през вчерашния ден главно се правиха инспекции в черноморските ни курорти. На територията на цялата страна са тествани над 110 магазини и заведения. Инспекторите всеобщо следят укриване на стоката. Въпреки това в над 10 обекта е открито предложение, конфискувани са проби и са издадени заповеди за прекъсване на продажбата.
Паралелно не престават и инспекциите в онлайн уеб страниците. Направени са контролни покупки от лица, които оферират артикули, съдържащи божествен газ. Изпратени са запитвания до хостинг фирмите за определяне на лицата, ръководещи съответните уеб сайтове.
Министър Корнелия Нинова разяснява, че уплашени от инспекциите и високите санкции от 25 000 лева търговците всеобщо укриват райския газ. Вероятно изчакват промяната на екипа в министерството. До последния ден в Министерството на стопанската система и промишлеността ще вършим ежедневни инспекции. Очакваме служебният министър да продължи. Здравето и животът на децата са най-важни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР