Министърът на електронното управление в оставка Божидар Божанов публикува на

...
Министърът на електронното управление в оставка Божидар Божанов публикува на
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Не приемам, че хвърлянето на България в поредни избори е заради това, че някой е обиден

Министърът на електронното ръководство в оставка Божидар Божанов разгласява на страницата си във Facebook своя разбор на протичащото се в родната политика и на това, че на следващия ден Българска социалистическа партия ще върнат досието с проучвателния мандат неосъществена. " Законодателната стратегия, която ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане отхвърлиха през днешния ден, беше добра. Имаше редица антикорупционни ограничения, ограничение на безнаказаността на основния прокурор, законопроекти по Плана за възобновяване и резистентност, всички законопроекти на МЕУ за понижаване на бюрокрацията ", написа Божанов. И продължи още:

" Не мога да приема, че хвърлянето на България в следващи избори е поради това, че някой се е почувствал афектиран. Очаквам с право такива хора и техните искрено деструктивни организации да бъдат изхвърлени от политическия живот.
Защото политиката не е шоу, а отговорност за ориста на страната. Не е " ти мене уважаваш ли ме ", а " какво да създадем за страната дружно ". Не е взимане на решения от диванчета, зайчарници и сараи, а разговор пред хората.
Отиваме на избори, на които от Демократична България ще се явим пред гласоподавателите с работата, която свършихме за тези седем месеца, с правилата, които защитавахме и с виновното държание, с което опитахме да стабилизираме страната в тази невиждано комплицирана конюнктура ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР