Министър-председателят Кирил Петков се срещна с представители на „Възраждане”.При премиера

...
Министър-председателят Кирил Петков се срещна с представители на „Възраждане”.При премиера
Коментари Харесай

Петков се срещна с Възраждане и Мангъров, какво се разбраха

Министър-председателят Кирил Петков се срещна с представители на „ Възраждане”.

При премиера бяха зам.-председателят на партията Цончо Ганев, Петър Петров и доцент Атанас Мангъров в качеството му на здравен специалист на групировката.

„ Това, което се случи, е плод на общите старания на всички хора, които бяха пред Народното събрание оня ден. Лошо е, че не се чува гласът на хората и би трябвало да се стига до митинги, с цел да може управлението на страната да ги чуе, да имаме една градивна среща, която трябваше да се организира още преди повече от един месец”, съобщи Ганев след диалога с Петков.

По думите на зам.-председателя на партията властта е стигнала до извода, че би трябвало да стартира да води разговор с хората след митинга. „ Срещата мина в градивен тип. Ние поискахме мигновено отпадане на зелените документи. Това на този стадий беше отказано”, посочи Ганев.

Решено е да се образува работна група под егидата на премиера. В нея на паритетен принцип ще вземат участие учени, защитаващи тезата, че ограниченията би трябвало да продължат и такива, като доцент Мангъров - на противоположното мнение, посочи Ганев.

Срещата се реализира след негативен PCR тест на Петков. До през днешния ден той беше в изолираност поради позитивно проучване за ковид на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, даден след провелия се в понеделник Консултативен съвет за национална сигурност при президента.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР