Министър-председателят Бойко Борисов посети за пореден път Рилския манастир, където

...
Министър-председателят Бойко Борисов посети за пореден път Рилския манастир, където
Коментари Харесай

Бойко Борисов пали свещи в Рилския манастир, извинява се

Министър-председателят Бойко Борисов посети за следващ път Рилския манастир, където организира среща с игумена свещеник Евлогий.

" Искам да благодаря за цялата поддръжка и да се извиня за това, че три месеца беше затворен пътят. Сега сме го укрепили... тъй като при тия температури от -3, в този момент го дават да е 24 градуса, камъкът се пръска. Като опрощение, през вчерашния ден отпуснахме спомагателни пари... за загубата от продажба на свещи ", съобщи министър председателят.

Припомняме, че през вчерашния ден от Министерския съвет пренасочиха спомагателни 240 000 лв. за издръжката на Светата обител за първото тримесечие на актуалната година.

" Това ни е силата - когато имаме проблем, да го решаваме. Сега ще решим и казуса с Българска телеграфна агенция, където отпуснахме близо три милиона лв., с цел да може информацията да е безвъзмездна, а информацията да е налична и за дребните медии, които не могат да си разрешат да заплащат ", означи още Борисов.

" Забранил съм да споделят броя, тъй като са стотици новоизградените църкви и манастири, само че всичко това вършим за Господа ", хвали се още пред игумена министър председателят.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР