Миналия четвъртък феновете на Ед Шийрън в България емпирично разбраха

...
Миналия четвъртък феновете на Ед Шийрън в България емпирично разбраха
Коментари Харесай

Mathematics на Ед Шийрън

Миналия четвъртък почитателите на Ед Шийрън в България емпирично схванаха за какво турнето на английския поп реализатор през 2024 година е кръстено + - = ÷ x Mathematics. Желаещите да се снабдят с билет трябваше да си напомнят елементарни математически калкулации и да обмислен дали мястото им във виртуалната опашка е задоволително напред, с цел да влязат в потенциала на Националния стадион " Васил Левски ", както и какъв брой тъкмо са 28 хиляди минути до момента в който им пристигна редът.

Ако се доверим на системата за продажба на билети, в пика на очакване имаше над 120 хиляди души. Тази маса хора, като се изключи че е два пъти повече, в сравнение с стадионът може да побере, се оказа и повече от броя на всички дали своят вот на първия тур на локалните избори във Варна.

Добрата вест е, че всички 120 хиляди души чакаха във виртуалното пространство. В аналоговия свят това би означавало 60-километрова опашка за покупка на билети или чакащи хора от националния стадион чак до сръбската граница. Което, въпреки това, можеше да се трансформира в самодейност за дует сред Цеца Величкович и Ед Шийрън.

Така напълно предстоящо системата за продажба на билети се пречупи пред огромния напор от почитатели. Заради редица бъгове доста хора се оплакаха, че даже когато е идвал техният ред за покупка, не са успявали да я осъществят и са се оказвали още веднъж на опашката, освен това най-сетне. Всичко това докара до очакване с часове пред компютрите при нерешителен резултат. Реденето на виртуална опашка обаче не попречва хората редом да споделят прекарванията си в обществените мрежи. В деня на продажба родените под щастлива звезда дразнеха аудиторията си със фотоси, удостоверяващи сполучливото закупуване на билети. В палитрата от страсти доминираха разочарованията, само че с напредването на деня хората на опашката започваха да гледат с подигравка на ориста. Някои от тях даже се надпреварваха кой е бил най-назад измежду чакащите и какъв брой време им е лишило да не си купят билет.
Реклама
От IKEA също дадоха отговор на разочарованите. В реклама в обществените мрежи те им предложиха своите кърпички, ако до момента в който чакат, билетите свършат. Концертното знамение на Ед Шийрън продължи към 12 часа. Вечерта на същия ден достъпът до системата към този момент беше мълниеносен, а места към момента имаше. Липсата на драма обаче понижава удоволствието от триумфа, тъй като никой не би написал в обществените мрежи, че бързо и елементарно си е купил билет.
Свързани публикации Медийна сергия | Нито ден без Пеевски 5 октомври 2023, 12:35 Медийна сергия | Боговете може и да полудеят около Руската черква 28 септември 2023, 14:49
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР