Миналата седмица не само върлите почитатели на Камила Кабейо и

...
Миналата седмица не само върлите почитатели на Камила Кабейо и
Коментари Харесай

Защо се разделиха Камила Кабейо и Шон Мендес

Миналата седмица освен върлите фенове на Камила Кабейо и Шон Мендес останаха сюрпризирани от новината за раздялата им, само че и всички останали.
 Камила Кабейо, Шон Мендес и новината за раздялата им
Още една звездна връзка завърши

Камила Кабейо и Шон Мендес към този момент не са дружно

Защото както постоянно се случва при известните персони - тези вести идват от нищото, когато сякаш всичко наподобява наред, а от време на време даже съвършено.

Камила и Шон дадоха поръчка, че не се разделят с неприятни усеща и желаят да останат положителни другари. Но не акцентираха (не че са длъжни) причина за провалените им сантиментални връзки.
 Снимка 503984

Може би в миналото ще го създадат, само че към този момент имаме единствено догадки. А и информация от източници на разнообразни издания и медии. Точно от източник, непосредствен до кубинската изпълнителка, разбираме, че в действителност връзката им просто се е изчерпала.

Пред E! News осведоменият твърди, че Шон Мендес е бил основателят на диалогът, довел до раздялата им. Камила, от своя страна, е била много смутена, само че също се е съгласила, че това е най-добре и за двамата.
 Камила Кабейо, Шон Мендес и поддръжката на обичания й, до момента в който снима „ Пепеляшка “
Приказка за Камила Кабейо и нейния принц

И какво общо има идния филм „ Пепеляшка “

Източникът, непосредствен до нея, твърди, че през първите няколко дни ѝ е било доста мъчно и тежко, само че се е опитвала да запълни времето и мислите си с работа. Към момента изказванията са, че раздялата сред изпълнителите не е плод на нещо, което се е случило, а просто връзката им се е изчерпала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР