Миналата седмица на мен ми се наложи да разговарям с

...
Миналата седмица на мен ми се наложи да разговарям с
Коментари Харесай

Мегаскандал! Костадинов: Затвор за престъпните управляващи! Трябва да изгният вътре

Миналата седмица на мен ми се наложи да беседвам с лицето Кирил Петков. Разговорът бе 15 минути. Той ми се обади и изиска поддръжка на избора на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов на изключителна конференция.

„ Ние харесваме Рашков, само че това не значи, че ще го подкрепим по същия метод, по който не поддържаме основният прокурор да показва хората, които да го проверяват. Тогава той го удари на молба и сподели, че в случай че ние подкрепим Рашков, той ще поддържа нашия човек – Бойко Атанасов за заместител на Рашков. Ако има нещо, което мразя в политиката, това са определенията „ мой човек, твой човек “. Бойко Атанасов не е наш човек. На него му споделих, че в случай че го изберат, към представителите на „ Възраждане “ би трябвало да бъде 3 пъти по-взискателен и да ги проверява 3 пъти повече “, сподели Костадинов.

„Миналата седмица се завъртя извънредно нечистоплътно името на една наша депутатка – Цвета Галунова. Няма да кажа кои хора са били търсени, какво им е било препоръчано. Факт е, че ръководещите се пробват депутати, е неоспоримо.“, сподели още той.

„Всички тези опити да бъдат склонени наши народни представители, са били напразни“, означи той и разясни, че изключителната конференция е точно да се покаже, че „настоящият парламент е достигнал дъното“.

Лидерът на „Възраждане“ добави, че ръководещите са „престъпници и национални предатели, които би трябвало да изгният в затворите“.

„Въпреки напъните американските марионетки да сформират кабинет, ние това няма да го допуснем. Защото те трансфораха България в най-долнопробната американска колония в света“, съобщи той.

Костадинов добави, че Кирил Петков би трябвало да бъде измамен под наказателна отговорност не сазо поради националното изменничество, само че и за „ред други престъпления“.

Той се обърна към депутатите от Има Такъв Народ и Демократична България като ги прикани, в случай че у тях има „все още грам съвест и човешко достойнство“, да станат самостоятелни депутати и да не поддържат сегашния незаконен кабинет.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР