Минаха само няколко дни откакто Дженифър Лопес пусна някои доста

...
Минаха само няколко дни откакто Дженифър Лопес пусна някои доста
Коментари Харесай

Дженифър Лопес го направи отново

Минаха единствено няколко дни откогато Дженифър Лопес пусна някои много секси фотоси, по които почитателите в обществената мрежа не спираха да цъкат с език. На 51 е, а по какъв начин единствено наподобява...
 Дженифър Лопес, новите й секси фотоси и в какъв брой добра форма е певицата
Новите провокации на Джей Ло

Все по този начин да ни радва

Страстите едвам затихнаха и ето я - още веднъж със фотография. Естествено, и този път съумя да накара сърцата на милионите ѝ фенове да запрескачат по този начин, както единствено тя го може.

Дженифър Лопес озаглави фрагмента от лятната вечер в профилите ѝ в Twitter и Instagram семпло - „ Ваканционни трептения “. На него е облечена в изрязан бански с розово-зелени флорални претекстове. Ръцете ѝ са вдигнати, с цел да държат косата, само че и с цел да разкрият съблазнителните си извивки и стегнатия си стомах.

on Sep 19, 2020 at 4:01pm PDT

Кадърът е сниман от фотографката Ана Карболоса, която не за първи път снима Джей Ло. И да, като по команда, светът на обществените медии отговори с екстаз на тази фотография.

Коментарите са цялостни с удивление и удивление – по какъв начин е допустимо да изглеждаш по този начин на тази възраст. „ Господи, невероятно е - 51? “, написа почитател, а звездата Кристина Агилера постави емотикони с пламъци.

Факт е, че откогато е с годеника си Алекс Родригес, Дженифър Лопес наподобява все по-добре, макар че годините ѝ не стават по-малко. Какво ли не прави любовта с една жена, била тя и над 50.
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес, времето със фамилията и препоръките, които ни дават
Тайната за щастието на Джей Ло и Алекс Родригес

Няма по какъв начин да не им повярваме
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР