Мина времето за сезонното пренареждане на гардероба. Сигурно сте прибрали

...
Мина времето за сезонното пренареждане на гардероба. Сигурно сте прибрали
Коментари Харесай

Ето как старият пуловер се превръща в нещо ново

Мина времето за сезонното пренареждане на дрешника. Сигурно сте прибрали някой остарял пуловер, а в този момент ви се коства за боклука

Не бързайте да се разделите с вашия остарял пуловер, тъй като можете да му дадете нов живот с нова концепция. Трябва да имате шевна машина, с цел да извършите стегнат оверлог на изрязаните части. Така те няма да се разплетат.

  1. Ако единствено ръкавите са похабени, отрежете предницата и гърба Премерете дали ви е тъкмо като пола. При потребност свийте. Горния край подгънете и наденете ластик, с цел да можете да я обличате.
  2. С плат ще освежите чудесно остарелия пуловер. Може да извършите да вземем за пример кадифена якичка. Ако ластиците са се отпуснали и разръфали, заместете ги с биета от подобаващ плат. Дантелата е измежду трендовете и през зимата. Може да добавите единствено линия в долния край, отбрана към началото на бието отвътре. Още по-ефектно е да изрежете края на ръкавите и там също да добавите дантелен акцент.
  3. Плетените чанти са шлагер. Изрежете ръкавите и направете надълбоко деколте на пуловера. Вече виждате бъдещата чанта. Остава да обкантите горния й край и да зашиете дъното.
  4. За да си извършите одеяло, ще ви трябват повече от един и-два пуловера. Особено в случай че желаете да е направено с техниката пачуърк. Отрежете разнообразни по величина квадрати, напасвайте ги в огромен правоъгълник и ги съединете един с различен на машина или с една кука.
Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР