Милица Гладнишка предизвика голям скандал в социалните мрежи, след като

...
Милица Гладнишка предизвика голям скандал в социалните мрежи, след като
Коментари Харесай

Милица Гладнишка предизвика скандал в мрежата със свой коментар

Милица Гладнишка провокира огромен скандал в обществените мрежи, откакто изрази мнението си за роден наш гений по много подигравателен метод.

Пеещата актриса, която в последните години постоянно се изявява и в хитовите риалити формати у нас, направи доста язвителен коментар за артиста Петър Байков, който направи възторг в " България търси гений " предходната година.

" Скъпи другари, споделям с вас по какъв метод реагират някои известни артисти на гения на младите. Вие какво мислите за тази реакция? ", написа Байков в профила си, споделяйки със своите почитатели поста на Гладнишка.

 Милица Гладнишка провокира скандал в мрежата със собствен коментар
Коментарите от почитателите му пък, са повече от красноречиви. " Не ѝ прави чест! Не съм вярвала, че тъкмо тя ще падне толкоз ниско, покосена от завист, само че завистта не прости на никого. Това може единствено да те стимулира. Дерзай! ", гласи един от тях.

А в различен се споделя: " Твоят гений е очеИзваден! Хич да не ти пука, но никак! И щерка ми те обожава! Желаем ти доста много триумфи, в което съм сигурна, че ще имаш! ", а също и " Не обръщай внимание, подминавай злобата с усмивка, когато човек е надарен ще среща доста завист присъща национална линия ни е. Завист му споделят ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР