Милиардерската наследница Парис Хилтън се сгоди за гаджето си Крис

...
Милиардерската наследница Парис Хилтън се сгоди за гаджето си Крис
Коментари Харесай

Парис Хилтън се сгоди с пръстен за 2 милиона долара

Милиардерската наследница Парис Хилтън се сгоди за гаджето си Крис Зилка. Това стана, откакто той ѝ предложи брак по време на сантименталната им ски отмора в Аспен и то с величествен пръстен.

" Толкова се вълнувам, че съм сгодена за любовта на живота си и мой най-хубав другар. Никога до момента не съм се чувствала толкоз щастлива, предпазена и обичана. За мен той е съвършен във всеки един аспект и ми потвърди, че приказките в действителност съществуват ", разгласи самата Парис за сп. " Пийпъл ", малко откакто Зилка падна на коляно пред нея в зимния курорт в Колорадо - миг, който тя направи публично притежание посредством профила си в Инстаграм.

Според сведенията моделът и артист е предложил на възлюбената си с пръстен с 20-каратов елмаз на стойност 2 милиона $.



36-годишната певицата, актриса, бизнес дама, дизайнерка и понастоящем и диджей и Крис Зилка се познават от 8 години, когато се срещат на празненство на " Оскари " -те. Едва преди две години обаче двамата стартират и да се срещат. Връзката им стана обществено притежание тази година, през февруари, когато двамата започнаха да разгласяват общи фотоси в обществените мрежи и да се обсипват взаимно с похвали и нежности. През юли Зилка даже си татуира името на Парис с известния шрифт на „ Дисни " и изясни, че се е спрял точно на него, тъй като за него „ да бъде до нея е най-магическото и изпълнено с благополучие място на света ". Междувременно преди близо месец Парис пък разяснява в изявление за сп. " Тайм ", че в очите ѝ Зилка ще бъде " съвършеният татко и брачен партньор " някой ден.

" Знам, че той ще бъде съвършеният мъж, съвършеният татко, съвършеният брачен партньор ", разяснява тя по отношение на артиста, прочул се с продукции като " Челюсти " и " Пирани ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР