Милиардерът Уорън Бъфет продава на търг свой високотехнологичен портрет с

...
Милиардерът Уорън Бъфет продава на търг свой високотехнологичен портрет с
Коментари Харесай

Уорън Бъфет продава на търг свой високотехнологичен портрет с автограф

Милиардерът Уорън Бъфет продава на търг собствен високотехнологичен портрет с подпис, с цел да събере средства за една от обичаните си благотворителни организации, като наддаването към този момент надвиши 30 000 $, заяви Асошиейтед прес.

Върху портрета на Бъфет, основан от " Мотива Арт ", има мрежа от букви, които светят, с цел да изпишат няколко негови известните цитати. Търгът в eBay евентуално няма да съперничи на 19-те милиона $, които някой заплати по-рано тази година за частен обяд с Бъфет, само че въпреки всичко се чака да провокира огромни наддавания измежду преданите му почитатели. 

Търгът стартира тази седмица и ще завърши на 92-ия рожден ден на Бъфет на 30 август.

Постъпленията от търга на творби на изкуството са предопределени за  организацията " Момичета от Омаха " (Girls Inc. of Omaha), която обезпечава просветителни, културни и развлекателни стратегии за млади дами в родния град на Бъфет, написа Българска телеграфна агенция. 

Бъфет продаде собствен остарял портфейл, който съдържаше съвет за акции, като събра 210 000 $ за същата организация.

През 2015 година някой заплати над 122 000 $ за кадилака на Бъфет от 2006 година с неговия автограф на таблото.

Търгът за обяд през юни, на който бяха събрани 19 млн. $ за калифорнийската фондация Glide, която оказва помощ на бездомните в Сан Франциско, притегли такава астрономическа печеливша оферта, че Бъфет разгласи, че той ще бъде последният. Преди пандемията 20 години той всяка година продаваше на търг частни обяди и постоянно събираше милиони за Glide. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР