Мили дами, 2022 е годината на непредсказуемите събития. Точно заради

...
Мили дами, 2022 е годината на непредсказуемите събития. Точно заради
Коментари Харесай

10-те най-горещи българи за 2022 г.

Мили дами, 2022 е годината на непредсказуемите събития. Точно поради това този път взехме решение вие първи да сте облагодетелствани и да се насладите напълно на празника си, в компанията на 10 горещи българи.

Пандемията сякаш е към своя край, само че светът още веднъж е подложен в патова обстановка – война. Това ненапълно ни принуди да търсим в представителите на мощния пол още повече мощност, протекция и поддръжка.

И по тази причина мъжете тук са едни същински оръжия за всеобщо поразяване на женски сърца и мозъци. Те умеят да водят и да печелят борби на разнообразни полета, а оцеляването с тях е колкото несъмнено, толкоз и прелестно.

Казват, че един мъж може да е плешив, грозноват и трътлест, само че в случай че има огън в него, дамите отново ще го харесват. Господата, които сме подбрали не са нито плешиви, нито грозновати или трътлести, само че са извънредно харесвани, а огънят в тях е изпепеляващ. Ето кои са те.

10. Кирил Петков

A post shared by Elysium (@elysium.magazine)

Роден в България, израснал в Канада и прибрал се назад вкъщи, с цел да донесе смяната. Опонентите му го назовават “българският Джон Траволта ” и той – типично за своя двойник, съумява да изиграе ходовете си на политическата сцена съвършено. Новият министър председател на България по този начин нажежи пристрастеностите в родината ни, че даже и 10 тира със снежни топки няма да са способни да ги потушат. А това го сложи непосредствено в горещата ни десетка.

9. Тино

A post shared by Tino (@tinobackstage)

Още един Кирил попада в нашата ранглиста, само че не поради политическите си пристрастия, а поради неустоимия си сексапил. Малцина знаят, че същинското име на Тино е Кирил Хаджиев, само че всички познават гласа му. Този глас, който е кадърен да разтопи и айсберг и да покори всяко женско сърце. Сам се учи да пее и да написа текстове, първите му изяви са на улица в Балчик, а в този момент дами от цяла България не стопират да го слушат и да мечтаят да вплетат пръсти в косите му.

8. Уилиам Чолов

Уилиам е прекомерно млад, само че може без изпитание да печели купи, медали и женско внимание. Той е четирикратен европейски първенец по бокс за юноши и младежи. Има два наградата за най-хубав боксьор – от шампионатите „ Адриатическа перла “ и „ Емил Жечев “. Печели европейската купа за България от шампионата по бокс за младежи в Черна гора. Освен това е измежду десетимата най-хубави млади спортисти на България за 2021 година. Сигурни сме, че занапред му предстоят още доста победи, освен на кръга, само че и измежду дамите.

7. Деян Жеков

A post shared by БОТЕВ (@botev_film)

Когато забележим артист, вдъхващ живот на един от най-обичаните герои на България – Христо Ботев, кръвта ни просто кипва. Нещата стават още по-неудържими, в случай че този артист наподобява съвсем на революционера, какъвто е и казусът на Деян Жеков. Той ни кара освен да се гордеем с предишното си, само че и да имаме вяра за младите български актьори, които горят в работата си. С боязън чакаме идващите му превъплъщения.

6. Виктор Русинов

A post shared by Виктор Русинов (@victor_rusinov)

Той е интелигентен, хубав, надарен, а цялата хубост на горещото му тяло можете да видите на разнообразни плувни надпревари. Освен че печели наградата “Мистър България 2021 ” на смешка, той не щади и купите в обичания си спорт. Има за цел да показа почтено България на идната Универсиада по плувни спортове през лятото на 2022 година в Китай. И не на последно място – учи театрално и кино изкуство, а ние сме подготвени да му връчим “Оскар ” даже и без да се снима във филм.

5. Захари Бахаров

A post shared by Zachary Baharov/Zahari Baharov (@zbaharov)

Няма естествена жена, която да не харесва Захари Бахаров. Той не обича да дава изявленията и да приказва за персоналния си живот, само че ние нямаме срещу и да мълчи, стига да е на екран. Сексапилът му не може да остане под прикритие и сме сигурни, че появяването му постоянно провокира ускоряване на пулса измежду всички представителки на женското съсловие. Но най-хубавото е, че потвърждава гения си и в голям брой задгранични продукции, а ние можем да се похвалим с великолепието му и отвън България.

4. Веселин Бойкинов

A post shared by BoykinoVesselinChef

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР