Милен Пенчев се завръща на работа като директор на Националния

...
Милен Пенчев се завръща на работа като директор на Националния
Коментари Харесай

Бащата на Тита се връща като шеф на НОИ-Силистра

Милен Пенчев се завръща на работа като шеф на Националния застрахователен институт (НОИ) в Силистра. Бащата на поп звездата Христина Христова, известна като Тита, се връща на поста, откакто Специализираната прокуратура със свое разпореждане анулира всички ограничения по отношение на Пенчев, оповестява " Флагман.бг ".

Пенчев от предходната година бе пуснат от ареста под гаранция против 5 хиляди лв. и имаше възбрана да напуща рамките на страната. Той бе отхвърлен краткотрайно от служба.

Постановлението на съда е от 14 септември. Управителят на Национален осигурителен институт Ивайло Иванов е издал заповед, с която възвръща Пенчев на поста. Документът е от 28 септември.

Милен Пенчев сега е в 15-дневен отпуск, след което още веднъж ще седне на директорския стол.

Припомняме, че той бе задържан с още 10 души предходната година при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП и полицията в Силистра. Обвинението към арестуваните бе за източване на пари от държавния бюджет, като са облагодетелствани хора, които са желали да получават оптималната пенсия.

Тита нито за секунда не спря да има вяра в невинността на татко си, а от самото начало го поддържаше и беше до него. Сега тя е уверена, че напълно скоро ще паднат и всички обвинявания против татко ѝ, разясняват близки на идола на младото потомство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР