Михаил Станчев, който застреля в Слънчев бряг бизнесмена Коста Николов

...
Михаил Станчев, който застреля в Слънчев бряг бизнесмена Коста Николов
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, застрелял бизнесмен в Слънчев бряг

Михаил Станчев, който простреля в Слънчев бряг предприемача Коста Николов и рани 22-годишна жена, остава в ареста. Това постанови Бургаският областен съд на съвещание във вторник, съобщи Българска телеграфна агенция.
Станчев бе арестуван към 2.30 часа след среднощ в неделя на Гранично контролно-пропускателния пункт "Лесово " при опит да напусне страната. Няколко часа преди този момент той е стрелял против автомобил "Мерцедес ", паркиран пред хотел "Бахами резиденс " в курорта "Слънчев бряг ". Вътре са били предприемачът Николов и ранената млада жена.
Пред съда през днешния ден в Бургас Станчев описа своята версия за пътуването си към Лесово малко след убийството. Той изясни, че не е имал желание да избяга. Разказа, че минал през Ямбол, само че не желал там да се предава, нито пък в Бургас. На границата му се коствало по-безопасно.
На въпроси в правосъдната зала дали постоянно носи паспорта със себе си, упрекнатият в ликвидиране Станчев отговори позитивно. А за изключения си телефон малко след убийството се оправда с това, че не бил на себе си. Станчев описа още, че имал един пълнител. След стрелбата взел спомагателен от своя каса, където съхранявал муниции за законно притежаваното си оръжие. Не помни по кое време тъкмо е презаредил револвера.
Младата жена е в тежко положение. В колата, по която Станчев е стрелял, е имало още двама души, само че те не са потърпевши. Предстои експертиза да откри какъв брой патрона тъкмо са били изстреляни по предприемача.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР