Microsoft повече няма да позволи инсталирането на на компютри и

...
Microsoft повече няма да позволи инсталирането на на компютри и
Коментари Харесай

Microsoft заяви, че ще бъдат блокирани всички начини за инсталирането на Windows 11 на неподдържан хардуер

Microsoft повече няма да разреши инсталирането на на компютри и преносими компютри, които не подхождат най-малко на минималните систематични условия за новата операционна система. Информацията бе обявена от известния уеб портал WindowsLatest.

Бета версиите на Windows 11 се популяризира свободно и гратис, и на процедура всеки консуматор може да си изтегли най-новия ISO дисков облик. Наскоро бяха препоръчани няколко метода за инсталирането на новата операционна система на Microsoft и на компютри с по-слаб хардуер от този, който е на минималните систематични условия. Сега софтуерният колос публично съобщи, че ще блокира всички вероятни задни малки врати и способи за заобикалянето на това ограничаване.

„Ние разбираме, че е тъжно, че някой консуматори няма да могат да се конфигурират Windows 11, само че е значимо да се разбере, че повода заради която вършим това, е компютърните устройства да станат по-продуктивни и да обезпечават по-висока осведомителна сигурност спрямо когато и да било до момента. По този метод те ще бъдат мощни и добре защитени“ – се споделя в изказването на Microsoft.

Навярно към този момент всеки се е досетил по какъв начин тъкмо ще стане това блокиране. Microsoft ще ревизира съвместимостта на компютрите с Windows 11 благодарение на телеметрията , която ще бъде интегрирана в центъра за възобновяване, където ще излиза известие за неточност в съвместимостта на хардуера.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР