Миа Сантова като нищо ще се настани в овакантения стол

...
Миа Сантова като нищо ще се настани в овакантения стол
Коментари Харесай

Миа Сантова сменя Лора Крумова

Миа Сантова като нищо ще се настани в овакантения стол на Лора Крумова като водеща на публицистично шоу в неделя следобяд по Нова тв, разбра HotArena .

Новинарката към този момент готви свое предаване, което потегля в ефир през ноември. Още преди месец Нова тв публично разгласи, че Миа Сантова, която е емблематично лица за медиата, се връща на работа там откакто я напусна през 2006 година

От началото на есенния тв сезон Нова е без следобедно публицистично шоу в почивните дни и това дава всички козове в ръцете на съперниците от Би Ти Ви и тяхната „ перла в короната ” – „ 120 минути ” на Светослав Иванов. Много евентуално е новото предаване на Миа Сантова да се появи навръх гърба на „ 120 минути ”. Факт е, че „ Комбина ” на Лора Крумова и Галя Щърбева се оказа цялостен неуспех и бе свалено поради обидно невисок рейтинг.

Миа Сантова работи по своя план повече от месец, което включва освен подготовка на тематики и концепции, само че и подготовки в судио с оператори, режисьори и всички детайлности към основаването на едно телевизионно шоу. „ Няма по какъв начин толкоз огромна подготовка да се прави единствено за една следобедна новинарска емисия, която Миа може да прави със завързани очи ”, безапелационни са в конкурентните медии, където към този момент се готвят да отпор на удара, който Нова се кани да нанесе. 

Все още не е ясно по кое време ще тръгне предаването на новата-стара водеща. Първоначално плануванаъа дата беше при започване на ноември. Сега обаче в малкия екран мислели дали това е най-удачното време за старт на Миа в ефир или ще е по-добре да се изчака още, с цел да се даде повече време на екипа за подготовка и да се направи по-масирана реклама на шоуто. Със сигурност стартовата дама ще е след 4 ноември, научи „ Уикенд ”. 

В неделя следобяд няколко следващи тв сезона вървеше „ Комбина ” в Лора Крумова и Галя Щърбева. В момента обаче и двете са пренасочени в утринното предаване „ Събуди се ”, откакто не съумяха да съберат задоволително публика пред екрана. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР