Днес много любовни връзки започват в интернет. Нека да видим какво

...
Днес много любовни връзки започват в интернет.
Нека да видим какво
Коментари Харесай

Любов онлайн: Супер женски трикове, с които ще очаровате напълно мъжете

Днес доста любовни връзки стартират в интернет.
Нека да забележим какво ни поучават психолозите в този случай.

Хвърлете му малко примамка
Този съвет е потребен за тези дами, които не са видяни от мъжа, който харесват. Достатъчно е просто да коментирате някоя негова фотография. Той сигурно ще прегледа профила ви. Ако ви хареса, самичък ще поеме самодейността. Като примамка е подобаващ всеки един нереален въпрос. Например, виждате, че лайкове мъж има същата кола като вас. Може да го попитате: „ Колко постоянно ѝ правиш поддръжка? “ Или пък да попитате нещо за мястото, където е направена фотографията: „ Чувала съм за този курорт. Как са цените сега? Това не е комплимент или самодейност, а просто примамка, споделят психолозите. Всеки мъж ще ви забележи и ще стартира да флиртува, в случай че ви хареса.

Избягвайте скучните и уморителни тематики
Не пишете в прекомерно строга форма и не зачеквайте скучни тематики. Ето един превъзходен съвет: пробвайте да помолите мъжа да разговаряте в ексцентричен формат – примерно, двамата да отговаряте на директни въпроси изцяло почтено. Подобно предложение ще накара мъжа незабавно да ви отдели измежду стотици други дами и да запомни кореспонденцията с вас. Необичайният формат под формата на игра ще го заинтригува откровено. Всеки естествен човек би се съгласил на почтен разговор. Ако мъжът заобикаля подобен диалог, тогава той има някакви проблеми. И несъмнено не трябва да създавате връзки с него.

Създайте информационен недостиг
Много постоянно дамите не могат да се управляват и поддържат връзка с мъжете часове наред. Ако извършите това, вашата стойност непреклонно пада до нула. Много е значимо да завършите разговора в точния момент и то вие би трябвало да сте основателят, а не мъжът. Например, водите страховит диалог за 10-15 минути, а по-късно внезапно приключвате кореспонденцията, като казвате, че имате работа и така нататък Не му изпращайте известия от рода на „ положително утро “ или „ лека нощ “. Ще ви намерения за лепка. Просто изчакайте, до момента в който мъжът пръв ви изпрати известие. Понякога можете да извършите отстъпки, тъй че той да не мисли, че не се интересувате от него. Но колкото по-често той пръв поема самодейността, толкоз по-висока ще бъде вашата стойност в неговите очи. Така показвате, че имате какво да вършиме, че мъжът не е най-важното нещо в живота ви. Това е извънредно значим подробност в кореспонденцията, в случай че желаете да завържете дълготрайна и щастлива връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР