Методът на доктор Реймънд всъщност е лесен начин да влезете

...
Методът на доктор Реймънд всъщност е лесен начин да влезете
Коментари Харесай

Отслабване с метода на д-р Реймънд

Методът на лекар Реймънд в действителност е елементарен метод да влезете във форма и не коства доста – с цел да го извършите, ще са ви нужни пчелен мед, естествен ябълков оцет и чесън. Слагате осем скилидки чесън в блендер и добавяте по една чаша от оцета и меда. Всичко това би трябвало да се миксира на доста висока скорост за не повече от минута. След това би трябвало да прехвърлите сместа в стъклен съд и да го оставите в ледник.

Чак след пет дни можете да консумирате – изпиват се по 2 с.л. всяка заран на гладно. Ако не ви харесва усетът на напитката, можете да разтворите нужното количество в чаша вода или чаша сок от портокал.

Всъщност комбинацията от тези артикули е потребна освен за килограмите – съгласно доста експерти тази напитка може да излекува и доста здравословни проблеми. Комбинацията на трите продукта облекчава още артритни болки съгласно проучване на учени от Единбург.

Други проучвания удостоверяват, че холестеролът се намалява след консумация на напитката. Учени от Хюстън пък даже настояват, че комбинацията от тези съставки понижават риска от разнообразни типове ракови болести – на дебелото черво, на кожата, на хранопровода, на гърдата.

 Отслабване с оцет

Разбира се това не е панацея, тъй че хората би трябвало да бъдат деликатни, когато употребяват тази напитка – при завишаване на указаната доза могат да се проявят проблеми с червата.

Методът на намаляване на лекар Реймънд закупи необятна известност след присъединяване на фолк звездата Преслава във ВИП Брадър. Там гласовитата дама показа, че е съумяла да отслабне точно с помощта на този способ. Преди това свое самопризнание в общественото пространство и в медиите се въртяха разнообразни версии за това по какъв начин певицата влезе в прелестна форма толкоз бързо.

Според някои информации Преслава се подлагала на липосукции, а съгласно други певицата страдала от анорексия. Оказва се, че всичко това просто не е правилно.

 доктор Реймънд

Преслава удостовери пред някои от останалите участници в риалити формата, че от известно време е спряла да похапва месо или си разрешава да яде сходни артикули в доста редки случаи. Певицата изяснява, че месните артикули не просто не ѝ липсват, само че и извънредно елементарно е съумяла да се откаже от тях.

Освен че е привикнала бързо, певицата усещала повече тонус, откакто прекратила потреблението на месо. Още една от тайните на съвършената ѝ фигура е разделното хранене. Певицата се пробва да употребява и доста зеленчуци всекидневно, като признава, че по-голямата част от тях яде в сурово положение.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР