Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и

...
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и
Коментари Харесай

Над 70 деца в летния лагер по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните 

Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/, продължава спортните начинания по учебните заведения в община Сливен, като част от превантивната си работа.

През образователната 2021/2022 година, на територията на няколко учебни заведения от община Сливен, бяха извършени тренировки по разнообразни типове спорт – лека атлетика, волейбол, футбол, олимпийско карате, спортни игри. За интервала през програмата минаха близо 250 възпитаници.

За край на програмата, Комисията провежда състезателен летен лагер край морето от 23 до 26 юни. В него участваха 73 възпитаници, с най-голяма интензивност в тренировките, посочили позитивни резултати и постоянно посещаващи образователни занятия. На лагера се организираха общи тренировки по всички типове спорт, взаимно с ръководителите, като всеки от участниците имаше опция да покаже напредъка и достиженията си. В програмата на лагера бяха проведени още плажна анимация, лагерен огън, пукотевица с лък, стена за катерене по групи, танцов кръжок и други

Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните употребява случая да благодари на управленията на учебните заведения, за положителното взаимоотношение и ефикасното партньорство в работата по предварителна защита на противообществените прояви.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР