Места, за които забравяме при почистване. Експертите предупреждават: там ще

...
Места, за които забравяме при почистване. Експертите предупреждават: там ще
Коментари Харесай

Нещата, които всеки забравя да почисти в дома си

Места, за които забравяме при разчистване. Експертите предизвестяват: там ще намерите доста бактерии.

Какво убягва на " съвършените " дами и господа от къщата?
Как елементарно и бързо да почистим банята с някои кулинарни съставки?
Идеалната баня би трябвало освен да бъде дизайнерска и практична, само че и безупречно чиста. Ефикасното й разчистване може да стане не самичък...
Прочети повече
Очевидно има хора по света, които обичат да чистят, и това несъмнено ги отпуска. Повечето от нас обаче гледат на това като на неприятно обвързване, което не трябва да се не помни за наше положително.  

Затова постоянно почистваме с прахосмукачка, метем, избърсваме прахта и почистваме усърдно баните. Има обаче места, за които забравяме. Това е доста неприятно. Тези „ устройства “ се употребяват от нас всеки ден и по тази причина пластът от бактерии, който се натрупва върху тях, е доста по-голям, в сравнение с върху тоалетната или мобилния телефон. На какво би трябвало да започнете да обръщате внимание? 

Кухненски уреди като микровълнови печки, тостери, кафемашини и съдомиялни машини.

Не пропускайте този тип кухненско съоръжение, до момента в който почиствате.

Въпреки че можем подробно да избършем всички плотове в кухнята и да се уверим, че плотът е бляскав в края на деня, има няколко места, които даже най-съвестните от нас могат да пропуснат. Затова не забравяйте да почистите вътрешността на микровълновата фурна и зад нея, изсипете трохите от тостера, избършете всички копчета и почистете филтрите на кафемашината и съдомиялната машина. Поддържането им идеално чисти е елементарен метод за надграждане на вашата кухня, тъй че се уверете, че вашето кухненско съоръжение е идеално чисто.
Почиствай постоянно душа – ето за какво!
Точно както плочките в банята, душ главите също заслужават задоволително внимание. Това предотвратява запушването на другите дюзи. В за...
Прочети повече
Дръжки, копчета

Изглеждат толкоз забележими, като че ли ги използваме всеки ден и все пак забравяме да ги избършем с забрадка и малко течност. По-специално, не трябва да забравяме за дръжките на вратите на банята. Вероятно не всеки си мие ръцете след тоалетна. 

Дистанционно ръководство на тв приемника

Може да е лепкаво и малко мръсно, само че е наше. Дистанционното ръководство събира доста бактерии и гъбички, които се придвижват в организмите посредством допиране. И макар че почистването на това устройство няма да ни направи дълголетни, може би ще удължи неговия живот. 

Възглавници
Тези неща не се мият с вода
Всеки дом има неща, които би трябвало да се чистят без намесата на вода. Разбира се, не приказваме единствено за електрически уреди, газови горелки....
Прочети повече
Колко постоянно изнасяте спалното си долни дрехи и го оставяте да „ диша “ чист въздух? Същото важи и за всички възглавници, както за тези, на които спим, по този начин и за тези, които украсяват диваните ни в хола. Цяла войска от паразити, акари и прахуляк може да се настани върху спалното долни дрехи и възглавниците, което може да аргументи здравословни проблеми. Това е изключително рисково за страдащите от алергии. 

Знаете ли други места, които забравяме да почистим?  

 

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР