ЛОНДОН (AP) — Матю Шардлейк излиза от страниците на популярните

...
ЛОНДОН (AP) — Матю Шардлейк излиза от страниците на популярните
Коментари Харесай

„Шардлейк“ е мистериозна поредица от ерата на Тюдорите. Това също е победа за героите с увреждания, казва неговата звезда

ЛОНДОН (AP) — Матю Шардлейк излиза от страниците на известните исторически мистериозни романи на починалия Си Джей Сансъм и в ново шоу, носейки със себе си показване на увреждания.

„ Не виждаме доста водещи герои с увреждания “, споделя Артър Хюз, който играе основния воин. „ Е, може би, само че може и да не се играят от артисти с увреждания. “

Шардлейк е интелигентен юрист, който взема решение пъзели и проблеми по време на ръководството на крал Хенри VIII. Освен това е неработоспособен. Героят е именуван „ гърбушко “ от недодялан противник в книгите – образец за отношението от интервала на Тюдорите, без допускане или приемане на разликите.

„ Наистина се надявам, че публиката с увреждания може да види това и може би да види някои от паралелите със света, в който живеем през днешния ден. А също и единствено с цел да покажем, че един артист с увреждания може да изиграе водеща роля “, споделя Хюз, който е роден с радиална дисплазия.

В шоуто се причисляват към него Антъни Бойл в ролята на мошеника Джак Барак, носещ кодер, и Ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР