Месецът за вас започва с Петица жезли. Не се чувствате

...
Месецът за вас започва с Петица жезли. Не се чувствате
Коментари Харесай

Телци, ето какво казва вашият таро хороскоп за ноември

Месецът за вас стартира с Петица жезли. Не се чувствате щастливи в работата си. Конкретна обстановка или човек ви изнервя и този стрес ви идва допълнително.

Когато сме преуморени имаме навика да взимаме прибързани решения. Внимавайте да не си навлечете спомагателни проблеми. Натоварването може да ви изправи пред вътрешен спор и да се усъмните в личните си умения и решения.

Рискувате да рефлектира на най-близките ви хора. Не си носете проблемите у дома и се пробвайте да погледнете по-позитивно на работната атмосфера.

Това ще ви докара до една прелестна карта, наречена Щастие. Тази карта извършва стремежи. Този месец ваша дълго чакана фантазия ще се сбъдне! Ще бъдете на седмото небе и ще се чувствате по този начин, като че ли нищо не е по-прекрасно от сегашния момент.



За страдание съвсем незабавно по-късно ви следва обстановка, която ще ви нарани. Ще чувствате горест и тъга, които могат да доведат до депресивно положение.

Опитайте да не бягате от казуса, а да се изправите против него. Не се плашете от смяната и поуките, които следват. За жал от време на време неприятни неща се случват на положителни хора, само че това ни носи личностно израстване, мъдрост и житейски опит.

Автор: Мира Маринова
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР