Мерзост. Така зам.-външният министър Георг Георгиев коментира тезите на президента

...
Мерзост. Така зам.-външният министър Георг Георгиев коментира тезите на президента
Коментари Харесай

Георг Георгиев за Радев: Мерзост

Мерзост. Така зам.-външният министър Георг Георгиев разяснява тезите на президента Румен Радев при доклада му за 4-ата година от мандата и поръчката му да се кандидатира още веднъж за „ Дондуков ” 2.

" Да приказваш за Ковид, че ти си бил проводник на ограничения, на разсъдък във време, когато той отхвърляше съществуването на заболяването, качи се предходната година на Шипка и се подигра с епидемията, с дейностите, подхванати от страните, от света, и през днешния ден да излезе да каже, че той е бил единственият, който е внесъл разсъдък, това е низост ", възмути се Георг Георгиев, откакто взе участие в почитането на жертвите на комунистическия режим в София..

Той  изтъкна, че се надявал, че Радев ще признае дълбоките неточности, които е позволил и разделянето на нацията, което е насадил и най-после ще каже, че няма да се кандидатира нов мандат.

" И тук връщайки се на тематиката за наглостта считам, че той показва точно това през днешния ден ", сподели Георгиев. Той подсети по какъв начин преди година Радев се качил на Шипка за 3 март и се е подиграл с пандемията и взетите ограниченията против нея.

Георгиев напомни, че историята има неприятното свойство да се повтаря. Затова, с цел да не допуснем грешките на предишното, терорът да се възцари и да предотвратим всеки опит да се реставрира в сегашното, би трябвало да познаваме предишното. Според него за жалост и посредством наследниците на Българска комунистическа партия виждаме тези опити за обновяване на практики от комунистическото минало. 

По думите му комунистическият режим  си е служил с лъжата и операцията, което било извънреден способ на представителите на социалистите и в този момент. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР